• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Telefunken Enjoy TE

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.10.2014 9:48
Nie wiem czy spotkaliście się wcześniej z telefonem Telefunken Enjoy TE. Firma bardzo stara bo jeszcze przedwojenna, trochę zapomniana teraz wraca na salony. Ostatnio byłem na targach w Niemczech i miałem okazję zapoznać się z tymi modelami.

Teraz troszkę o nich:

http://www.telefunken.pl/produkt/smartfon-telefunken-enjoy-te/67

Tutaj macie specyfikację:

Smartfon Telefunken Enjoy TE
Dual SIM
Ekran 4,0” 65k kolorów
Rozdzielczość: 800*480
CPU: Dual Core 1,0 GHz
Android 4,2
Aparat główny: 5 Mpix
Kamera przednia 2 Mpix
Pamięć wbudowana 4 GB
RAM 512 MB

Bardzo dobry aparat i pamięć też niczego sobie, według mnie ram do rozbudowania ale to praktycznie w każdym telefonie jest niezbędne.

Na stronie znajdziecie więcej zdjęć - bardzo fajny nie za ciężki. No i do kupienia w Polsce m.in w Saturnie :)
jerzyk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

20.10.2014 9:05
Piszą sporo o tym telefunken, ale myślę ze na razie za mało jest znane i ludzie woleli będą sprawdzone marki, Nawet jeśli ma dobre parametry.
Czarek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.10.2014 11:32
wiesz co w polsce była znana ta marka bo ma naprawdę długą historię :) Ktoś tak widziałem na telepolis pisał o nazistach, no kurcze tak patrząc to byśmy nie mogli brać aspiryny, jeździć bmkami i kupować niczego w ikei bo przeciez właściciel ikei wspierał nazistów. Ja bym chętnie zaryzykował i wypróbował telefunkena :)
Gość

Niezarejestrowani

22.10.2014 11:23
Czarek napisał
wiesz co w polsce była znana ta marka bo ma naprawdę długą historię :) Ktoś tak widziałem na telepolis pisał o nazistach, no kurcze tak patrząc to byśmy nie mogli brać aspiryny, jeździć bmkami i kupować niczego w ikei bo przeciez właściciel ikei wspierał nazistów. Ja bym chętnie zaryzykował i wypróbował telefunkena :)
Wypróbuj i daj znać jak sie sprawuje. Ich przewaga na pewno jest cena.
invest

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.10.2014 14:00
O tak cena to na pewno można ją zaliczyć jak dodatkowy atut tych telefonów. Sam jestem ciekawy jak się sprawdzają i chyba się skuszę i kupię jako swój telefon firmowy w przyszłym roku. Zobaczymy:)
abzibzi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.10.2014 19:05
Moim zdaniem Telefunken to bardzo dobra firma i warto kupić telefon od nich. Mają świetne ceny i to na pewno przyciągnie do nich klientów. Z jakością też nie jest źle. Ja jestem jak najbardziej na TAK :)
morela

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.10.2014 22:46
Gość napisał
Czarek napisał
Wypróbuj i daj znać jak sie sprawuje. Ich przewaga na pewno jest cena.

No tak cena to na pewno atut. Myślę, że za takie parametry to cena jest świetną okazją. Są dużo gorsze parametrowo telefony a są zdecydowanie droższe, więc cena na pewno jest na tak. Mam tylko wrażenie, że mało ich jest powystawianych, wszędzie tylko samsungi i sony
Maćkowski

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.11.2014 17:50
Albo nie zwracasz tak uwagi akurat na tą firmę jak ogladasz telefony. Wiadomo, ze nie będa mieli takiej reklamy jak samsung czy sony ale sa równie dobrą marką.
Orzeszek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

10.11.2014 16:01
A ja tam spotkałem sie z tym smartfonem jak byłem ostatnio na zakupach w Saturnie. Nie mam jakoś teraz potrzeby kupowania nowego telefonu ale zawsze w ten dzial wchodze z ciekawości za nowinkami. I szczerze mówiąc ten smartfon przykuł moją uwagę ze względu na niską cene i to jak wygląda, bardzo fajny
mutual

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

12.11.2014 11:39
orzeszek podobno telefunken to nie taka nowosc, z tego co czytałam kiedys w neewsweeku to jest ot marka ktora ma ponad 100 lat, jeszcze przed swoją była ale wiadomo wtedy zajmowala sie produkcją radio :)
i do what i want i live what i want and noone can say stop !
Odpowiedź