• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Wymiana sim

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

16.10.2014 10:39
Zdarzało sie państwu, ze karta sim uległa zniszczeniu, zgubili ją Państwo itd. Jaki był koszt wymiany?
Uważają Państwo, że w ogóle należy za to płacić?
Jeśli zastanawiają się Państwo ile mogłoby to kosztować w Orange to zapraszam serdecznie do zapoznania sie z naszym artykułem.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.10.2014 14:36
ja miałam sytuacje że komórka nie przyjmowała zwykłych simów, trzeba było mieć mikro sim więc poszłam do tmobila i bez kosztów mi wymienili kartę na nową.
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.10.2014 11:59
W Orange z tego co sie dowiadywałem za wymianę sim trzeba zapłacić 25 zł. Sporo.
gosia-1989

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

26.10.2014 23:45
ja zgubiłam kartę z Plusa, jeszcze za czasów 36i6. Dostalam informację, że jest to koszt 12 zł, ale w końcu otrzymałam duplikat za darmo.
joasiamyk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 12:32
Arkadiusz Wojciechowski napisał
Zdarzało sie państwu, ze karta sim uległa zniszczeniu, zgubili ją Państwo itd. Jaki był koszt wymiany?
Uważają Państwo, że w ogóle należy za to płacić?
Jeśli zastanawiają się Państwo ile mogłoby to kosztować w Orange to zapraszam serdecznie do zapoznania sie z naszym artykułem.

No dla mnie to byłaby paranoja gdybym musiała zapłacić za wymianę. Bez przesady. Skoro jestem klientką i karta sim nie działa powinni zagwarantować mi nową. Jeżeli nie to przeszłabym do siebie która ma je za darmo
koralowamaja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 12:40
Gigant napisał
ja miałam sytuacje że komórka nie przyjmowała zwykłych simów, trzeba było mieć mikro sim więc poszłam do tmobila i bez kosztów mi wymienili kartę na nową.

No bo tak powinno być w tych nowych iphonach też jest jakaś karta mini mini całkiem i mój mąż musiał do takiego większego salonu operatora iść bo w tych małych kioskach nie mieli. Co dla mnie jest paranoją.
kajabroja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 12:47
Mi ostatnio karta nie działała. Już się obawiałam, że mi telefon się zepsuł a się okazało że karta nie działa. Poszłam i wymieniłam chyba w 10 minut bez żadnego problemu i kosztów. Dla mnie byłyby to skandal gdybym musiała za to zapłacić
magdanejmer

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.11.2014 9:46
Nie wiem jak jest teraz ale w plusie za wymianę karty kiedyś płaciło się około 10 zł, ale uważam że nie powinno się za to płacić są różne sytuacje czasem karta jest za bardzo eksploatowana i sama się zniczy a czasem my ją uszkodzimy ale operator sieci powinien dbać o klienta i taką usługę jak wymianę karty sim powinien zrobić za darmo takie jest moje zdanie w tej sprawie.
baskamy

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.11.2014 13:23
magdanejmer napisał
Nie wiem jak jest teraz ale w plusie za wymianę karty kiedyś płaciło się około 10 zł, ale uważam że nie powinno się za to płacić są różne sytuacje czasem karta jest za bardzo eksploatowana i sama się zniczy a czasem my ją uszkodzimy ale operator sieci powinien dbać o klienta i taką usługę jak wymianę karty sim powinien zrobić za darmo takie jest moje zdanie w tej sprawie.

Naprawdę się płaciło? Ja byłam w plusie ale w sumie nigdy karty nie wymieniałam. Teraz jestem w play i wymieniałam kartę raz i nie płaciłam. Mój mąż wymieniał dwa razy i też nie płacił więc play to jest bezpłatne.
Gość

Niezarejestrowani

18.11.2014 15:40
Koszt wymiany karty SIM to 25 zł - informacja ze strony Orange. jednak sie płaci. Jednak jeżeli karta jest uszkodzona nie z winy użytkownika lub są na niej błędy, których nie da rady usunąć wymiana jest bezpłatna.
Odpowiedź