• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Sony Xperia M2

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
xena

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 20:20
Co sądzicie o telefonie Sony Xperia M2? Warto go kupić? Ja od lat używam Nokii ale zastanawiam się nad wypróbowaniem telefonu jakiejś innej marki. M2 bardzo mi się podoba ale nie wiem jak się sprawuje na co dzień. Nie chciałabym źle wybrać zwłaszcza, że chcę kupić telefon za gotówkę a nie u operatora.
moniuska20

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:00
Mój brat niedawno wziął ten telefon w plusie i jak na razie nie narzeka. Telefon jest dość duży i wygodny w obsłudze. Dodatkowo ma 1GB internetu i ze spokojem może na nim grać. Jak dla mnie to bardziej komputer niż telefon :)
lilka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.10.2014 7:16
Widziałam kiedyś ten telefon na allegro. Wygląda całkiem nieźle i parametry też są niczego sobie. Niestety nie wiem jak sprawdza się na co dzień bo nigdy nawet nie miałam go w rękach. Osobiście mogę ci polecić HTC One.
Gość

Niezarejestrowani

13.10.2014 15:32
Ten telefon ma jedną wadę. Aparat jest beznadziejny. Płynnie chodzi, jest w miare tani. Nie polecam osobom, które jednak lubią od czasu do czasu jakaś fotkę pyknąć.
hubcio

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.10.2014 12:06
u mnie się sprawdził, ale fakt aparacik ma bardzo słabiutki i nie nadaje się do robienia jakichkolwiek zdjęć. :)
Gigant

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.10.2014 14:37
koleżanka miała i chwaliła sobie, aparatem robiła zdjęcia i najgorsze nie wychodziły więc nie wiem o co wam chodzi wiadomo to nie jest htc desire wieć nie ma czego sie spodziewac po sony :)
Radosław

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

23.10.2014 11:57
Z tego co czytam, to ta wersja m2 jest niezła. Ma 8-megapikselowy aparat i ma przetwornik Exmor RS. Ludzie raczej sobie chwalą jakość. Moze mówicie tutaj o starszej wersji telefonu?
joasiamyk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 12:30
moniuska20 napisał
Mój brat niedawno wziął ten telefon w plusie i jak na razie nie narzeka. Telefon jest dość duży i wygodny w obsłudze. Dodatkowo ma 1GB internetu i ze spokojem może na nim grać. Jak dla mnie to bardziej komputer niż telefon :)

To jest właśnie smartfon:) Młodych czasami trudno zrozumieć:D Ja uważam, że telefon jest głownie do dzwonienia i mój do tego słuzy ale też mam mnóstwo bajerów i innych rzeczy i też z nich korzystam, więc to wcale takie oczywiste nie jest
koralowamaja

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.11.2014 12:38
Gość napisał
Ten telefon ma jedną wadę. Aparat jest beznadziejny. Płynnie chodzi, jest w miare tani. Nie polecam osobom, które jednak lubią od czasu do czasu jakaś fotkę pyknąć.

Zawsze znajdzie się jakieś ale niestety. Jak bateria dobra to aparat kiepski no nie ma telefonu idealnego. Niby mówią że telefon jest do dzwonienia ale ja częściej robię zdjęcia telefonem niż aparatem z tego względu że telefon mam zawsze przy sobie
Odpowiedź