• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Jak zamienić sim na microsim

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Wiolusia

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.10.2014 16:13
W jakiś sposób moge wymienić karte Sim na microsim? Kupiłam nowy telefon i nie zauważyłam ale on obsługuje tylko karty microsim a ja wcześniej korzystałam z normalnej.
krakers

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

2.10.2014 14:32
Idź po prostu do twojego operatora i wymienią CI ją na miejscu. Prosisz pana konsultanta o taką kartę wypisują Ci wniosek podpisujesz go i tyle. Sprawa załatwiona. Oczywiście również nic za to nie płacisz.
darecki

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 7:50
Ja kiedyś wycinałem nożyczkami kartę micro sim z normalnej ale tobie chyba chodzi o wymianę tej małej karty na dużą? bo się pogubiłem... Czasami jest tak że z dużej karty można "wydusić mała" Najlepiej idź do operatora i poproś by pomógł ci rozwiązać ten problem.
MariuszL

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 11:09
w biurze obsługi klienta ci zmienią tylko musisz sie tam przejsc, niestety nie przysyłają poczta, tez tak kiedyś chciałem :/
jaca

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:00
Idź do biura obsługi klienta, tam na pewno wymienią ci tą kartę. A jeśli jesteś odważna sama możesz ja wyciąć. W necie jest pełno filmików instruktażowych jak to zrobić
bookworm

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 13:54
jaca napisał
Idź do biura obsługi klienta, tam na pewno wymienią ci tą kartę. A jeśli jesteś odważna sama możesz ja wyciąć. W necie jest pełno filmików instruktażowych jak to zrobić

No można tak zrobić jak mówisz ale po co to robić skoro w salonie na miejscu dostanie nową kartę?
Nie ma to sensu. idź do salonu twojego operatora i ci wymienią na miejscu w 10 minut.
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 14:27
W każdym salonie mogą Państwo wymienić kartę, z tym że niektóre sieci żądają opłat. Proszę uważać na rady takie jak przycinanie karty, jest to o tyle niebezpieczne, ze przyciąć możemy za wiele i wtedy karta nie posłuży nam juz wcale :).
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
Jessica

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.10.2014 0:05
Arkadiusz Wojciechowski napisał
W każdym salonie mogą Państwo wymienić kartę, z tym że niektóre sieci żądają opłat. Proszę uważać na rady takie jak przycinanie karty, jest to o tyle niebezpieczne, ze przyciąć możemy za wiele i wtedy karta nie posłuży nam juz wcale :).

Ja widzialam u mnie w mieście usługę przycięcia karty na microsim w centrum handlowym, ale nie wiem ile za to chcieli. Może się to opłacać jeśli operator będzie chciał pieniądze jak za duplikat bo u niektórych to kosztuje ponad 20 zł.
Gość

Niezarejestrowani

28.10.2014 14:54
Jessica napisał
Arkadiusz Wojciechowski napisał

Ja widzialam u mnie w mieście usługę przycięcia karty na microsim w centrum handlowym, ale nie wiem ile za to chcieli. Może się to opłacać jeśli operator będzie chciał pieniądze jak za duplikat bo u niektórych to kosztuje ponad 20 zł.
Przyciecia? A jak uszkodzi karte? Dziwne. Nie leiej oddac do salonu i miec pewnosc... A chyba w salonie wiecej niz 20 zł sie za to nie zaplaci.
Janek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.10.2014 8:52
Nawet w internecie widzalem porady- jak przyciąć kartę. Ale juz wolałbym za to zapłacić niz sam ryzykować.
Odpowiedź