• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat2 osoby obserwują ten temat

telefon an dwie karty sim

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
rita

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 15:29
U mnie też tylko dwa telefony jeśli trzeba. Z jednym chyba bym na głowę dostała bo by mi się co chwilę myliło kto i po co dzwoni. Gdybym jednak miała wybrać jakiś tel na dwie karty to najpewniej byłby to Samsung Galaxy Core Plus G3500.
romek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 15:53
Ja mam samsunga na dwie karty i jestem z niego bardzo zadowolony. Kiedyś miałem dwa telefony ale strasznie mnie denerwowało gdy np. dzwoniły dwa naraz lub gdy nie mogłem jednego z nich znaleźć w torbie. Teraz mam jeden i nie mam problemów z odróżnieniem kto, na jaki numer dzwoni.
xena

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 20:12
Samsung Galaxy Grand podobno jest spoko. Ja mam Nokie na jedną kartę i nie za bardzo mogę się wypowiedzieć. Nie potrzebuję telefonu na dwie karty. A do czego ci taki telefon? Chcesz mieć służbowy i prywatny numer pod ręką?
abzibzi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 20:27
Kup sobie lepiej dwa telefony bo naprawdę możesz się pomylić podczas odbierania połączenia:) Nie wyobrażam sobie korzystania z telefonu na dwie karty. Jak można odróżnić kto w danej chwili do nas dzwoni?
moniuska20

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 9:55
Nie miałam nigdy telefonu na dwie karty więc za bardzo się nie wypowiem. Najlepiej sprawdź parametry i opinie o telefonach na dwie karty np. na telepolis. Ja zawsze szukam tam info na temat telefonów.
jolawiola

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:25
Z tego co wiem to niektóre LG mają dwie karty i Prstigio z plusa. Musiałabyś przejrzeć sobie kilka telefonów i je porównać. Ja nie jestem przekonana do takich telefonów. Mam jedną kartę i mi wystarczy.
zuza

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

6.10.2014 10:32
Telefony na dwie karty są naprawdę przydatne jeśli ktoś prowadzi firmę. Sama zdecydowałabym się na coś takiego :) Niestety nie wiem jaki telefon byłby najlepszy dla ciebie. Wybór jest naprawdę spory... Ja chyba postawiłabym na samsunga.
zgredek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

7.10.2014 7:45
mutual napisał
krakers wszystko zalezy od źródła, znajomy kiedyś miał takiego chinczyka ale od znajomego innego kupował i był jakosciowo ok - wiadomo to nie motorola ani nokia, no ale co chciec za telefon ktory kosztuje 150 zł :)

Nigdy nie odważyłbym się na zakup telefonu od chińczyka za tak śmieszne pieniądze. Przecież to nie ma prawa działać:P Za telefon powinno się dać minimum 350 złotych i to za znaną markę. Wszelkich wynalazków i nowości należy unikać.
kazik

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.10.2014 9:00
Od chinczyka? A niby skad pochodza nasze telefony? Ludzie juz powoli to zaczeli rozumiec jesli chodzi o ubrania, ze podobne ciuchy co kupuja w sieciowkach znajda na targu. teraz czas na elektronike.
hubcio

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.10.2014 12:07
heeh zgredek chyba nie ogarnia tej kuwety, pomysł zachodni, wykonanie chińskie bo taniej - wszyscy tak robią niestety, poza tym jakim cudem 350 zł by cie dobra marka kosztowała? chyba że używka?
Odpowiedź