• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Telefony Panasonic

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Vitalena

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 20:34
Ostatnio znajomy mówił mi że Panasonic produkuje telefony komórkowe. Wiecie cos na ten temat? Gdzie takie telefony można dostać? Są dobre?
Ekspert Comperia.pl

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 94 razy

Wyślij wiadomość

29.9.2014 9:47
To prawda, ze Panasonic produkuje telefony komórkowe, na rynku znaleźć można urządzenia takie jak: Panasonic Eluga, Panasonic Toughpad czy często omawiany w mediach Panasonic Lumix CM1, który można pomylić z aparatem.
Arkadiusz Wojciechowski, ekspert
kazik

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

29.9.2014 15:41
Sprzęt maja niezły, to moze i te telefony nie sa najgorsze, a o tym z aparatem to faktycznie czytałem. Śmiesznie wygląda.
bedlam

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 12:49
dobra jestem nie w temacie bo nie słyszałem o tym - wiem że takie stacjonarne mają to fakt bo sam mam w domu ale o komórkach nie słyszałem ;) gdzie są dostepne ?
krakers

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.10.2014 13:46
No ja jakieś sto lat temu widziałam telefon z panasonica ale taki stacjonarny o ile się nie mylę i czegoś nie pomieszałam. Komórek jeszcze nie widziałam i nikt w moim otoczeniu nie ma. U mnie w około same samsungi, nokie i iphony.
morela

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.10.2014 12:55
bedlam napisał
dobra jestem nie w temacie bo nie słyszałem o tym - wiem że takie stacjonarne mają to fakt bo sam mam w domu ale o komórkach nie słyszałem ;) gdzie są dostepne ?

Ale komórki przecież już kiedyś były dostępne. Mój znajomy miał właśnie takiego większego panasonica. Ale to już lata świetlne temu. Może znów wrócili do produkcji telefonów?
mutual

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 9:39
czy chodzi wam o te telefony premium http://www.panasonic.com/pl/consumer/telefony/telefony-premium.html nie wygląda mi to do konca jak komórki bo mają stacje dokującą...
i do what i want i live what i want and noone can say stop !
MariuszL

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 11:43
wg mnie to tez nie sa komorki bo przeciez ta stacja jest, na stronei nie widziałem też zeby w ofercie mieli smartfony no chyab ze coś przeoczyłem ?
madzialenka89

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 16:05
Pierwszy raz słyszę o tym, że Panasonic produkuje telefony... Ciekawa jestem jak wyglądają i jak się sprawują. Wiecie może czy jakaś sieć komórkowa ma te telefony w swojej ofercie? Bo jak na razie nie widziałam.
mamamrowek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:27
krakers napisał
No ja jakieś sto lat temu widziałam telefon z panasonica ale taki stacjonarny o ile się nie mylę i czegoś nie pomieszałam. Komórek jeszcze nie widziałam i nikt w moim otoczeniu nie ma. U mnie w około same samsungi, nokie i iphony.

Sama miałam telefon stacjonarny tej firmy:) Komórek od nich też jeszcze nie widziałam ale jestem ciekawa jak wyglądają i jakie mają parametry. U mnie też wszędzie samsungii albo sony. Już mam tego dość, sama dla odmiany kupiłam HTC.
Odpowiedź