• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Jaki operator komórkowy w firmie?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
MariuszL

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

24.9.2014 13:50
Jakiego macie operatora komórkowego w waszych firmach? Czy macie jakieś normalne abonamenty, czy minimalne? Kiedyś spotkałem się z tym że koleś miał abonament 30 zł a był przedstawicielem handlowym i musiał dopłacać za przekroczenie- paranoja ! A jak jest u Was?
koralka22

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 16:44
my mamy w firmie plusa - jest ok. natomiast szefostwo wprowadziło limity które nie wystarczaja na rozmowe z klientami i czasami musze sama dopłacać do abonamentu ze swojej pensji..
warrior

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 18:30
To jest lekkie nieporozumienie. Jeżeli pracownik kontaktuje się w celach słuzbowych to dlaczego ma płacić. Pracodawca nie moze w tym wypadku żądać od pracownika pokrycia kosztów wykonywania obowiązków służbowych. Dam sobie rękę uciąć że ta firma jest polska.
hubcio

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.9.2014 18:45
koralka ja bym sie na coś takiego nie godził. Co to za sen , zebyś ty dopłacała z własnych pieniędzy na rozmowę z klientem . To sie całkowicie mija z celem.
bogusiazien

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

30.9.2014 18:41
A u nas są stacjonarne..i oczywiście można dzwonić tylko w celach prywatnych. Co prawda nikt nikogo nie rozlicza ale jakby sprawdzono przypadkiem gdzie kto dzwonił to pewnie byłoby nieprzyjemnie więc nikt nie ryzykuje.
moneymaker

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.10.2014 12:34
U nas króluje t-mobile i w firmie ale wiem,że firma obok ma orange więc co firma to inna sieć. Wszystko zależy od tego czego potrzebujecie czy minuty czy smsy i tak dalej. Najlepiej posprawdzać kilka firm.
mamamrowek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

4.10.2014 20:19
Ja mam służbowy telefon w Play i praktycznie do wszystkich płacę grosze. Nie muszę dokładać do rachunków, to byłoby chore... Rozumiem, że ta firma była Polska? Z drugiej strony dużo osób dzwoni z służbówek w celach prywatnych.
lola85

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 10:03
Nie wiem... nie mam firmy ale gdybym miała jakąś założyć to na pewno w pierwszej kolejności sprawdziłabym ofertę plusa dla firm. Później tmobile i play. Orange bym odpuściła bo to oszuści i nawet najlepsza oferta okazuje się później badziewiem.
rita

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 15:46
Każda firma ma inną sieć. Najlepiej by było jakbyś porównała kilka ofert i wybrała tą która najbardziej ci odpowiada:) Ja mam play i nie narzekam ale np. sąsiad ma plusa i też jest zadowolony. Mówię ci porównaj oferty:P
xena

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

5.10.2014 20:08
U nas też trzeba dopłacać za przekroczenie limitu:/ Szefa nawet nie interesuje czy rozmawiało się z klientem czy nie. Ostatnio musiałam z własnej kieszeni wyłożyć 150 złotych i coraz częściej myślę o zmianie pracy.
Odpowiedź