• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Jaki system płatności w sklepie online?

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
jacekplacek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.10.2015 11:46
od niedawna prowadzę sklep internetowy. Dotąd miałem podane jedynie konto do przelewów i klient musiał sam zrobić przelew. Chciałbym jednak iść z duchem czasu i zastanawiam się nad współpracą z jakąś firmą oferującą takie płatności. Cz mogą mi państwo coś doradzić? Lepszy byłby PayPall, Dotpay czy jeszcze coś innego? Może ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia?
Artur Sarnecki

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 1359 razy

Wyślij wiadomość

16.10.2015 12:41
Dotpay z tego co wiem obsługuje Paypala, inne systemy już niekoniecznie.

Dobry jest PayU ale nie wiem jak wygląda weryfikacja i warunki, ja miałem styczność z Paypal, transferuj i dotpay i każdy jest ok.

Klienci są różni i chcą mieć możliwość płacenia kartami, przez paypal jak i przelew więc musisz sam dobrać optymalne rozwiązanie.

jacekplacek napisał
od niedawna prowadzę sklep internetowy. Dotąd miałem podane jedynie konto do przelewów i klient musiał sam zrobić przelew. Chciałbym jednak iść z duchem czasu i zastanawiam się nad współpracą z jakąś firmą oferującą takie płatności. Cz mogą mi państwo coś doradzić? Lepszy byłby PayPall, Dotpay czy jeszcze coś innego? Może ma ktoś z nimi jakieś doświadczenia?
Doradca Finansowy

https://finansepoludzku.pl
Napisz: biuro@finansepoludzku.pl
ksaron

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

16.10.2015 15:17
A tak z ciekawości zapytam, czy taka współpraca dużo kosztuje osobę mającą sklep?
To jest rozliczane jakoś ryczałtowo, czy też wydawca systemu otrzymuje jakiś procent od transakcji?
jestem ciekaw, bo sam od jakiegoś czasu myślę nad otwarciem swojego sklepu internetowego, ale nie wiem, czy będę miał na tyle duże przychody, żeby mi się to opłacało.
Artur Sarnecki

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 1359 razy

Wyślij wiadomość

16.10.2015 22:44
Są prowizje od transakcji - w zależności od operatora, formy rozliczeń czy liczby transakcji od wartości - może to być 2-4 % - warunki są różne.

ksaron napisał
A tak z ciekawości zapytam, czy taka współpraca dużo kosztuje osobę mającą sklep?
To jest rozliczane jakoś ryczałtowo, czy też wydawca systemu otrzymuje jakiś procent od transakcji?
jestem ciekaw, bo sam od jakiegoś czasu myślę nad otwarciem swojego sklepu internetowego, ale nie wiem, czy będę miał na tyle duże przychody, żeby mi się to opłacało.
Doradca Finansowy

https://finansepoludzku.pl
Napisz: biuro@finansepoludzku.pl
Daniel

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.10.2015 16:40
Proszę na PV wysłać adres www sklepu (jak jest url baneru również proszę podać). Wrzucę na platformę reklamową, zobaczymy jak zwiększy się ruch na stronie ;)
Szukasz możliwości pomnażania kapitału

Napisz: daniel.bak@mailmix.pl
Odpowiedź