• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Mobilny Wpłatomat

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Piotr

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

11.9.2015 13:33
Widziałem fajna reklamę tych wpłatomatów. To działa? Ktos z tego korzystał? Jak to jest płatne?
JustAgirl

Niezarejestrowani

11.9.2015 13:43
Na stronie piszą, że jest to bezpłatne.
Wrocka

Niezarejestrowani

11.9.2015 13:45
Trzeba spełniać pewne warunki, a mianowicie prowadzić działalność, mieć konto i kartę debetową Idea Banku.
Stanisław BińkiewiczStanisław Binkiewicz

Eksperci

Zobacz profil ekspertaObserwuj profil

Pomógł 1104 razy

Wyślij wiadomość

11.9.2015 13:53
Mobilny wpłatomat Idea Banku jest dostępny dla jego klientów, póki co w Warszawie. Za pomocą mobilnej aplikacji loguje się do bankowości internetowej i zamawia usługę na godzinę i miejsce. Usługa dostępna od poniedziałku do piątku. Opłat i prowizji od wpłat nie pobiera się.
Stanisław Bińkiewicz
Tel:606119428
Blog: www.slowkilkaomalymbiznesie.pl
e-mail: stabin@neostrada.pl
LeonLisz

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

13.9.2015 21:24
Ciekawa rzecz.
To chyba bezpieczniejsze, niż nosić pieniądze do banku czy zwykłego wpłatomatu.
Ale jak to wygląda od strony praktycznej? Zapraszamy pracownika do domu czy wpłaty dokonuje się w jego samochodzie?
I w którym momencie uznaje się, że wpłaciliśmy pieniądze, gdy przekażemy je pracownikowi czy dopiero gdy ten je deponuje?
Jeremi

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

14.9.2015 12:04
Stanisław Bińkiewicz napisał
Mobilny wpłatomat Idea Banku jest dostępny dla jego klientów, póki co w Warszawie. Za pomocą mobilnej aplikacji loguje się do bankowości internetowej i zamawia usługę na godzinę i miejsce. Usługa dostępna od poniedziałku do piątku. Opłat i prowizji od wpłat nie pobiera się.
To jest na prawde ciekawy pomysł. Widziałem filmiki, jak to działa. Na prawdę spore ułatwienie dla prowadzacych małe biznesy, np. sklepów, czy fryzjerów.
WitekGraba

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.9.2015 10:57
A ja nawet widzialem jak jezdzi po Warszawie, fajnie ma zamontowany z tyłu, zamiast tylniej szyby, a raczej w niej to urządzenie:)
candyq

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.9.2015 12:04
WitekGraba napisał
A ja nawet widzialem jak jezdzi po Warszawie, fajnie ma zamontowany z tyłu, zamiast tylniej szyby, a raczej w niej to urządzenie:)

Czyli to całe urządzenie jeździ?
Ja myślałam, że to się tylko tak nazywa, a tak naprawdę to jakiś człowiek odbiera pieniądze i zawozi do banku. No proszę, nie spodziewałam się aż takiej technologii w Polsce.
Ale tak chyba rzeczywiście jest bezpieczniej i pewnie lepiej po prostu.
Jak u mnie w mieście będzie taka obsługa to też pewnie skorzystam.
WitekGraba

Niezarejestrowani

16.9.2015 12:09
candyq napisał
WitekGraba napisał

Czyli to całe urządzenie jeździ?
Ja myślałam, że to się tylko tak nazywa, a tak naprawdę to jakiś człowiek odbiera pieniądze i zawozi do banku. No proszę, nie spodziewałam się aż takiej technologii w Polsce.
Ale tak chyba rzeczywiście jest bezpieczniej i pewnie lepiej po prostu.
Jak u mnie w mieście będzie taka obsługa to też pewnie skorzystam.
Wygooglu sobie, na prawde fajnie, nowoczesnie to wygląda:)
krystin

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

17.9.2015 14:00
Ciekawa sprawa i fajna innowacja, myślę, że spokojnie się przyjmie. Ile trzeba zapłacić za takie podstawienie wpłatomatu? Jest to uzależnione od kwoty, czy jest jakaś stała opłata?
Trochę bym się jednak bał o bezpieczeństwo, szczególnie gdybym był kierowcą, bo jacyś bandyci mogą zechcieć obrabować samochód z pieniędzmi, a kierowca może przez to ucierpieć.
jeździ z nim jakaś ochrona czy coś w tym stylu?
Odpowiedź