• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat1 osoba obserwuje ten temat

Likwidacja szkody w Hestii

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Landolina

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

2.6.2014 20:50
A ja mam z nimi problem z ubezpieczeniem kredytu. Żądają odę mnie dokumentu, który nie istnieje i nie można go uzyskać. Typowe zagranie na zwłokę. Oni nie zamkną sprawy bez dokumentu, a dokumentu tego nie ma. Sprawa ciągnie się pół roku i nie wiadomo kiedy to wszystko sie skonczy.
Orzeszek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

3.6.2014 15:41
Nigdy w życiu nie miałem tylu problemów z uzyskaniem odszkodowania. Półtora roku temu piorun uderzył w mój dom i zniszczył wiele sprzętu. Najpierw przysłali dwie niekompetentne osoby, które stwierdziły że to było przepięcie na oko. Odmówiono odszkodowania, potem zrobiłem wszystkie ekspertyzy i odesłałem odwołanie. Hestia przysłała mi odpowiedź pozytywną i napisano, że przyznane odszkodowanie jest ostateczne. Odszkodowanie przyznane wynosiło 10 % wartości szkód (koszt ekspertyz byl większy niż odszkodowanie!).
Jessica

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.8.2014 18:00
mariqa napisał
Wiele osób niekorzystnie wypowiada się na Hestie .Nawet są gotowi sprzedać swoja szkodę firmie która ściągnie należność od nich .Nigdy nie liczyłam że tak mogą lekceważyć ludzi ,aby nie wypłacić należności gotowi zwalić winę na człowieka .Być może się mylę , miał ktoś z nim już jakieś doświadczenia .
Można sprzedac swoją szkodę? O co w tym chodzi? Nie rozumiem,ale pewnie że się ją sprzedaje za niewiele i niech inni sie martwią odzyskiwaniem pieniędzy z ubezpieczenia?
baskamy

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

18.8.2014 18:19
To chyba jakieś żarty 7%? Ja bym się sądziła do upadłego no bez przesady.
Ale niestety to jest normalne, mój znajomy teraz podobnie będzie się sądził za szkodę w samochodzie, gdzie raz, że mu wycenili śmiesznie nisko nowy samochód po stłuczce, a dwa, że nie chcieli mu wypłacić pieniędzy.
karolsia

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

21.8.2014 10:26
Ja bym zrobiła wszystko żeby wygrać. Sprawa wcale nie jest przegrana. Nie chce brzydko mówić, ale każdy ubezpieczyciel ma swoje za uszami. Ja jestem bardzo do nich uprzedzona i wiem, że oni zrobią wszystko żeby wypłacić jak najmniej. Więc Ty rób wszystko żeby wywalczyć to co Ci się należy.
marylkakor

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

8.9.2014 14:31
Landolina napisał
A ja mam z nimi problem z ubezpieczeniem kredytu. Żądają odę mnie dokumentu, który nie istnieje i nie można go uzyskać. Typowe zagranie na zwłokę. Oni nie zamkną sprawy bez dokumentu, a dokumentu tego nie ma. Sprawa ciągnie się pół roku i nie wiadomo kiedy to wszystko sie skonczy.

A o jaki dokument chodzi? Ja też mam niestety podobny problem, właściwie nie ja tylko mój wujek też żądają od niego dokumentu, którego nie jest w stanie zdobyć i też sprawa się już ciągnie trzeci miesiąc.
morela

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

1.10.2014 13:10
No i tak jest ze wszystkim. Człowiek płaci i nawet mu się nie należy to za co płaci. Paranoja. Ja już nie wiem co trzeba wykupić i ile płacić żeby czuć się bezpiecznie w tym kraju.
Odpowiedź