Gość napisał
Darmowe są dobre ale dla tych co trzymają wszystko na swoim kompie - do czasu jego awarii :( - I co wówczas? Zdecydowanie lepsze są rozwiązania online wcześniej korzystałam z faktura.egrupa teraz wypuścili nowszą wersję (afaktury.pl)jest super a koszt śmieszny bo miesięcznie płacę 7 zł z groszami i mam święty spokój, bo dostęp zdalny jak mi się zepsuł laptop to się zalogowałam przez tableta i miałam wszystko pod ręką. Ja u nich mam już konto długo i z tego co pamiętam tylko raz mieli przerwę w dostępie do serwisu wiec naprawdę mogę Ci polecić jako bardzo proste i zaawansowane narzędzie do wystawiania faktur a teraz po ich zmianach wystawianie już nie jest wcale takie złe. Co do ksiegowości to ja preferuję kontakt osobisty i uważam, że ja się mam zajmować firmą a nie papierkami za to wolę zdecydowanie zapłacić księgowej przynajmniej śpię spokojnie bo biuro jest ubezpieczone jak coś pomylą.
Pozdrawiam Blanka
O dzięki, chyba sobie taki wykupię. Ja korzystałam z jakiegoś darmowego ale denerwowało mnie to, że za każdym razem musiałam wpisywać dane a one się nigdzie nie zapisywały. Muszę zobaczyć tylko ten o którym ty piszesz może sobie wykupię abonament:)