• Kredyty gotówkowe
  • Kredyty hipoteczne
  • Kredyty dla firm
  • Lokaty bankowe
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Wypełnij formularz, aby otrzymać bezpłatną ofertę!
Kwota kredytu
Okres spłaty
lat
Kwota kredytu
Okres spłaty
mies.
Kwota lokaty
Okres lokaty
mies.
Administratorem danych osobowych jest Comperia.pl S.A. Zapoznaj się z pełną informacją o przetwarzaniu danych osobowych.
0 osób przegląda ten temat0 osób obserwuje ten temat

Poszukiwany księgowy ze znajomością przepisów Duńskich

Odpowiedź
wróć do listy tematówSortowanie od najstarszej wypowiedzi
od najnowszej wypowiedzi
✓  od najstarszej wypowiedzi
Tancereczka

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

25.6.2014 23:05
A no właśnie mi sie wydaje że ona dlatego szuka kogoś ze znajomością Duńskich przepisów tutaj w Polsce bo tam przeszkadza jej bariera językowa. Poszukaj w tych większych miastach bo tam na pewno ktoś bedzie ze znajomością takich przepisów.
piotrek

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

10.7.2014 16:20
A jakby poszukać w Danii księgowej/księgowego znającego język polski? Wydaje mi się, że tam również jest dość duża Polonia i może trafi się ktoś w tej profesji sprawdź na www.polonia.dk. A jeśli nie, pozostają ogłoszenia na polskich portalach, kontakt z agencjami finansowo-księgowymi, bądź z pośrednikami pracy.
joasiamyk

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

28.8.2014 12:55
Rzeczywiście w Polsce może CI być trudno o księgową, które potrafi język duński. Z Angielskim byłoby dużo prościej. Ja bym Ci radziła szukać księgowej tam w Danii, a nie tutaj w Polsce.
Możesz spróbować też dać ogłoszenie na Oferii, może tam się ktoś zgłosi.
press

Użytkownicy

Wyślij wiadomość

15.9.2014 13:02
piotrek napisał
A jakby poszukać w Danii księgowej/księgowego znającego język polski? Wydaje mi się, że tam również jest dość duża Polonia i może trafi się ktoś w tej profesji sprawdź na www.polonia.dk. A jeśli nie, pozostają ogłoszenia na polskich portalach, kontakt z agencjami finansowo-księgowymi, bądź z pośrednikami pracy.

No tak też można zrobić rzeczywiście. Tutaj może być Ci ciężko kogoś znaleźć bo ten język nie jest tak popularny jak angielski chociażby. Poszukaj tam na miejscu może kogoś znajdziesz.
Odpowiedź